Siirry suoraan sisältöön

Tietoa minusta

Moi! Olen Jarkko Lauspalo, Sallasta kotoisin oleva ohjelmistosuunnittelija. Minuun voi ottaa sähköpostilla yhteyttä osoitteeseen jarkko ät lauspalo piste com.

Asun Rovaniemellä vaikkakin käyn edelleen Sallassa tiheästi vapaa-ajallani, ja huolimatta jo lähes kahden vuosikymmenen asumisesta Rovaniemellä miellän edelleen itseni enemmän maalaiseksi kuin kaupunkilaiseksi. Olen luonteeltani ihmettelijä ja generalisti, eli monenlaiset asiat kiinnostavat. Kirjoitan blogiini sitten asioita monipuolisesti sitä mukaan kuin mielenkiintoisia asioita eteen tulee.

Tällä hetkellä ihmetystä ovat aiheuttaneet erityisesti yhteiskunnan järjestäytyminen. Miksi monet asiat politiikasta kulutuskäyttäytymiseen toimivat niin hassusti kuin ne toimivat? Joten se on ilmennyt nyt paljon kirjoitteluna asian tiimoilta.

Henkilökuva horisontti taustalla esimerkkinä paikan valokuvauksellisuudesta, kuva on paljon editoitu ns. vintage tyyliiin
Riisitunturilla 2020

Toivottavasti pidät blogistani. Jätä ihmeessä kommentteja ajatuksia herättäviin kirjoituksiin 🙂

Sivustolla ei käytetä mitään ulkopuolisia evästeitä, eikä käyttäjistä kerätä mitään ylimääräistä tietoa (käyttämäni Suomessa palvelimiaan pitävä hostingpalveluntarjoaja kirjaa vieralijoista ip-osoitteen sekä käytetyn selaimen), eikä mitään tietoja kävijöistä jaeta sivuston ulkopuolisille tahoille.

Olen Plan Internationalin sekä Finnwatchin kuukausilahjoittaja, ja suosittelen kaikille tukemaan pienellä osuudella omista tuloista tahoja jotka edustavat arvojasi sekä edistävän mielestäsi maailman muuttumista paremmaksi.

Blogini oli nimellä ”Jarkon oma blogi” 13.05.2023 saakka, jolloin muutin sen yksinkertaisemmaksi nimelle ”Jarkko Lauspalon blogi”.

Tilaa ilmoitus uusista kirjoituksistani

Jos pidit kirjoituksesta, niin voit tilata alta ilmoituksen sähköpostiisi kun blogiini tulee uusi kirjoitus. Tietoa ei käytetä mihinkään muuhun, ja voit perua tilauksen koska tahansa.

Loading
Kiitos kun luit! Jätä kommentti alta, arvostan :)