VR: ”Parempi olla vihattu kuin vailla suhdetta asiakkaaseen”

VR:n tavassa toimia alkaa vihdoin olemaan jotain logiikkaa: Maisa Romanainen johtaa VR:n haukutuimpia palveluita: ”Parempi olla vihattu kuin vailla suhdetta asiakkaaseen”

Se että on halvempaa matkustaa yksin omalla autolla kuin junalla, tai se että junat ovat myöhässä tai eivät kulje laisinkaan (koska on syksy, talvi, kevät tai kesä) on vain osa VR:n nerokasta sissimarkkinointia!

Jaa kirjoitus Facebookissa
Jaa kirjoitus Twitterissä

Kiitos kun luit! Jätä kommentti alta, arvostan :)

Piditkö kirjoituksesta?

  

Lue myös nämä kirjoitukseni:

Keskustelu työvoimapulasta on absurdia

Minua ja näkemäni perusteella monia muitakin tuntuu vaivaavan julkisuudessa esitetty toistuva valittaminen työvoimapulasta. Kuvio menee yleensä näin: Artikkeleissa haastatellaan jotain yritystä, jolla on ns. työvoimapula. Pula on erityisesti ns. osaavasta… Lue lisää »Keskustelu työvoimapulasta on absurdia

Talousoikeisto ja talousrikollisuus

Suomen suhtautuminen talousrikollisiin ja talousrikollisuuteen hämmästyttää minua toistuvasti. Erityisesti ihmetyttää se, kuinka poliittiset toimijat kerta toisensa jälkeen voivat lehtien palstoilla ja puheissa olla talousrikollisuutta ja veroparatiiseja vastaan, mutta silti toistuvasti… Lue lisää »Talousoikeisto ja talousrikollisuus

”Halpa tulee kalliiksi” kirjoituksen vastine

Kirjoitus on vastine Jani Kaaron kirjoitukselle ”Halpa tulee kalliiksi” Hyvä Jani Kaaro Olen jo pitkään miettinyt kirjoittavani sinulle, sillä olen vuosien varrella ahminut kirjoituksiasi ja nauttinut niiden virkistävistä näkökulmista. Kirjoituksesi… Lue lisää »”Halpa tulee kalliiksi” kirjoituksen vastine

Ammattiyhdistysliike ja eläinten vallankumous

Kaksitoista vihaista ääntä huusi ja karjui, ja ne olivat kaikki samanlaisia. Nyt ei ollut enää kysymystäkään, mitä sikojen naamalle oli tapahtunut. Ulkopuolella olevat eläimet katsoivat siasta ihmiseen ja ihmisestä sikaan… Lue lisää »Ammattiyhdistysliike ja eläinten vallankumous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *