Siirry suoraan sisältöön

Elokuva: Adaptation

Wow! Harvoin enää elokuva pääsee oikeasti yllättämään, mutta Nicholas Cagen tähdittämä Adaptation siinä kyllä onnistui. Elokuva on älykäs, hauska, oivaltava ja dialogi toimii erinomaisesti. Vielä vuorokausi katsomisen jälkeenkin elokuva kummittelee mielessä. Jos on aikaa ja energiaa oikeasti syventyä elokuvaan, voin kyllä suositella. Voin kuvitella ettei tästä kaikki pidä, sillä tyyli on aika kuivaa. Mutta itselleni kyllä tämä upposi todella kovasti.

Elokuva löytyy ainakin kirjoitushetkellä suomalaisesta Netflixistä.

IMDB: Adaptation

Jaa kirjoitus Facebookissa
Jaa kirjoitus Twitterissä

Kiitos kun luit! Jätä kommentti alta, arvostan :)

Piditkö kirjoituksesta?

  

Lue myös nämä kirjoitukseni:

Elokuva: The Man from the Future (O Homem do Futuro)

Netflixistä löytyi otsikon mukainen brasilialainen elokuva. Ei mikään ikimuistoinen, mutta hyvää kertakäyttöviihdettä. Juoni toimi yllättävän hyvin. Kevyt ja lämminhenkinen, juonessa tapahtuu tarpeeksi ettei käy tylsäksi. Voin suositella. IMDB:The Man from… Lue lisää »Elokuva: The Man from the Future (O Homem do Futuro)

Elokuva: Zodiac

Katsoin eilen David Fincherin ohjaaman elokuvan Zodiac (2007), ja elokuva jäi kyllä pyörimään mieleen. Elokuva kertoo siis tositapahtumiin perustuvaa tarinaa yrityksistä ratkaista 60/70-luvun sarjamurhaajan (Zodiac) mysteeriä. Epäilemättä tositapahtumiin perustuminen on… Lue lisää »Elokuva: Zodiac

Aikaa kestävistä TV-sarjoista

Mikä tekee TV-sarjasta klassikon? Olen katsonut useaan kertaan ainakin seuraavia televisiosarjoja: The Office (US), How I Met Your Mother (myöhemmin HIMYM) ja Frendit. Luulen että näiden viehätys perustuu paitsi hyvin… Lue lisää »Aikaa kestävistä TV-sarjoista

VR: ”Parempi olla vihattu kuin vailla suhdetta asiakkaaseen”

VR:n tavassa toimia alkaa vihdoin olemaan jotain logiikkaa: Maisa Romanainen johtaa VR:n haukutuimpia palveluita: ”Parempi olla vihattu kuin vailla suhdetta asiakkaaseen” Se että on halvempaa matkustaa yksin omalla autolla kuin… Lue lisää »VR: ”Parempi olla vihattu kuin vailla suhdetta asiakkaaseen”

1 kommentti artikkeliin “Elokuva: Adaptation”

  1. Adaptation tosiaan on erinomainen leffa. Suosittelen myös muita Charlie Kaufmanin käsikirjoittamia elokuvia. Erityisesti Eternal Sunshine of the Spotless Mind on parhaita elokuvia ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.