Siirry suoraan sisältöön

Peruuntuneen lennon korvaukset Airhelpin kautta

Noin kaksi vuotta sitten olin tulossa Helsingistä takaisin Rovaniemelle Norwegianin lennolla. Lento kuitenkin peruttiin, ja sain seuraavan lennon vasta seuraavalle päivälle. Majoituin lentokentän hotellissa, ja söin aamiaiseksi Burger Kingissä aterian, ja pääsin onnellisesti perille. Lentoyhtiö maksoi nämä kulut, mutta ei suostunut antamaan 250€ korvausta, joka minulle EU-lainsäädännön mukaisesti olisi kuulunut. Lentoyhtiön peruste maksamattomuudelle oli, että he eivät voineet mitenkään varautua syihin jotka johtivat lennon peruuntumiseen (lentäjän sairastuminen).

Olin kuitenkin eri mieltä asiasta, ja tein asiasta valituksen Airhelp.comin kautta. Lähes kaksi vuotta he asiaa käsittelivät, mutta tänään vihdoin tuli päätös, ja sain kuin sainkin korvauksen lennon peruuntumisesta! Minulle jäi korvauksesta 125€, kun Airhelp otti itse 125€ osuuden korvauksena palveluistaan. En valita, sillä prosessi oli itselle hyvin vaivaton, ja tosiaan minun valituksiin Norwegian ei suostunut. Voin siis suositella!

Rahojen kotiuttaminenkin onnistui hyvin kivuttomasti

Tosin ehkä ensi kerralla kun laitan korvaushakemuksen, taidan laittaa korvauspyyntöön maininnan, että mikäli he eivät suostu korvausta maksamaan, valitan asiasta Airhelpin kautta. Luulisi heidänkin etu olevan, ettei Airhelp ja vastaavat palvelut pääse kasvamaan, vaan ennemmin maksaa ne rahat mukisematta itse asiakkaalle.

Jaa kirjoitus Facebookissa Jaa kirjoitus Twitterissä
Kiitos kun luit! Jätä kommentti alta, arvostan :)

Piditkö kirjoituksesta?

  

Lue myös nämä kirjoitukseni:

Äänestäjän surutyö, tapaus kaivoslaki

Lauri Uusitalon twiitti tiivisti eräitä tunteita joita olen itse kokenut viimeviikkoina, kun olen surenut kaivoslain heikkoa uudistusta: Sanna Marinin vasemmistohallitus alkaa olemaan loppusuoralla. Hallitus on saanut aikaa paljon hyviä asioita,… Lue lisää »Äänestäjän surutyö, tapaus kaivoslaki

Eettistä kosmetiikkaa

Olen nykyisin osa-aikainen yrittäjä, eilen avattu verkkokauppamme myy eläinkokeetonta korealaista kosmetiikkaa osoitteessa areum.fi. Myymme laadukasta Etelä-Koreassa valmistettua kosmetiikkaa, mutta myös muita kauneudenhoitotuotteita. Olen ollut blogissani aika kulutuskriittinen ja eettisyyden puolestapuhuja,… Lue lisää »Eettistä kosmetiikkaa

Riisitunturin vaellusreitti

Kävimme vastavihityn vaimoni kanssa viime viikolla Posiolla kiertämässä lyhyen vaellusreitin, Riisitunturin rääpäsyn (4,3km). Reitin alkupisteeseen pääsi helposti autolla, parkkipaikkoja oli kiitettävästi. Ylipäätään jäi todella posiitivinen fiilis, ja ajatus että meidän… Lue lisää »Riisitunturin vaellusreitti

Uneni maailmanloppu

Viime yönä näin unta, joka ainakin näin heräämisen jälkeen tuntui merkitykselliseltä. Unessa täällä Hirvasvaaran pellonlaidassa olevassa ladossa syntyi serkulleni Mikolle tyttölapsi. Sikäli toki erikoisesti, että äidistä minulla ei ole tietoakaan,… Lue lisää »Uneni maailmanloppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *