Siirry suoraan sisältöön

Uusi työkalu Suomen hallituksien visualisointiin

Tein tekoälyn avustuksella työkalun jonka avulla voi visualisoida graafein/kaavioin/diagrammein Suomen hallituksia ja ministereitä alkaen vuodesta 1987. Työkalu löytyy täältä: Suomen hallituspuolueet visualisoituna

Piditkö kirjoituksesta?

Oliko kirjoitus hyvin tehty, ja oliko aihe mielestäsi mielenkiintoinen?

  

Tilaa ilmoitus uusista kirjoituksistani

Jos pidit kirjoituksesta, niin voit tilata alta ilmoituksen sähköpostiisi kun blogiini tulee uusi kirjoitus. Tietoa ei käytetä mihinkään muuhun, ja voit perua tilauksen koska tahansa.

Loading
Kiitos kun luit! Jätä kommentti alta, arvostan :)

Related Posts

Julkisten menojen muuttaminen yksityisiksi menoiksi ei ole säästämistä

Hallitus päätti muuttaa ylioppilaskirjoitukset maksullisiksi osana ”säästöohjelmaansa”, kuten myös luopua maksuttomista opiskelumateriaaleista 18v täyttäneille toisen asteen opiskelijoille. Yle uutisoi asiasta Ylioppilaskirjoitukset muuttuvat maksullisiksi lukion kolmannen vuoden keväänä – hallitus säästää… Lue lisää »Julkisten menojen muuttaminen yksityisiksi menoiksi ei ole säästämistä

Todellisuuden kaksi eri tasoa

Todellisuutta voi tarkastella ja käsitellä hyvin monista näkökulmista. Oma mielenkiintoni on viimeaikoina kietoutunut erityisen vahvasti tietynlaiseen dualistiseen eli kaksijakoiseen näkemykseen todellisuudesta, joka on mielestäni paitsi mielenkiintoinen teoreettisesti myös hyödyllinen oikeassa… Lue lisää »Todellisuuden kaksi eri tasoa

Leikkaaminen ei ole tehostamista

Yksi ehkä tuhoisimpia poliittisen uuskielen ilmiöitä on trendi kutsua jatkuvaa julkisesta sektorista leikkaamista tehostamiseksi. Viittaan tähän jatkossa termillä valetehostaminen. Valetehostamista usein perustellaan ylisuurella turhalla hallinnolla, ajatuksena että leikkaamalla rahoitusta hallinnon… Lue lisää »Leikkaaminen ei ole tehostamista

Vaaleanpunainen elefantti

Eli miten vaikkapa oikeistoretoriikka ja ajatustavat leviävät median avustuksella. Olen hahmotellut tätä ilmiötä ja taktiikkaa viittamalla siihen nimellä ”Vaaleanpunainen elefantti”. Kansanedustaja sanoi: ”Vaaleanpunainen elefantti jyrää meidät!” Media kirjoitti: ”Kansanedustaja sanoi:… Lue lisää »Vaaleanpunainen elefantti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *